top of page

Odda by er nå Ullensvang Handel

Odda by har nå skiftet navn til Ullensvang Handel. Dette er et naturlig steg som følge av kommunesammenslåingen i januar 2021, da organisasjonen har et ønske å invitere øvrig lokalhandel i kommunen inn i samarbeidet for å vise diversiteten av bedrifter og lokalt næringsliv innenfor handel og service i kommunen.


Lokalhandelen i hele kommunen er også invitert med inn i det tidligere "sentrumsgavekortet" som nå heter "Ullensvang-kortet"


Nye nettsider ble lansert 23.februar - se ullensvang-handel.no. Nettsiden er laget og designet av Næringshagen i Ullensvang. Målet med siden er å ha en landingsportal hvor man har generell informasjon om bedriftene i handelsstanden i Ullensvang og lenker til deres egne digitale profiler.


Nettsiden til Ullensvang Handel er bare en av sidene som Næringshagen i Ullensvang har satt opp og designet for lokalt næringsliv. Om du er interessert i å sjekke ut andre sider som Næringshagen har laget er det bare å følge vedlagte linker: floybaker.com, nhullensvang.no, h2symposium.no, og hydrogenvegen.no170 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page